Kombinacija prijetnega ambienta, eteričnih olj, pomirjujoče glasbe in sproščujoče masaže vas bo popeljala v svet sanj, sprostitve, dobrega počutja in notranjega zadovoljstva.

Azijska masaža s toplimi zeliščnimi snopki ( 50 min)


Vzhodnoazijska masaža z zelišči je nekaj stoletij stara metoda, ki so jo uporabljali pri lepotnih in zdravilnih postopkih v Aziji. S priznano tradicijo in današnjim znanjem na področju zelišč, aromaterapije in nege telesa je masaža z zeliščnimi snopki celostna terapija za sprostitev telesa in misli ter nego kože.

Pri tej masaži so bistvenega pomena eterična olja, ki se ob visokih temperaturah sproščajo iz zelišč, zavitih v snopke. Postopek vključuje nanos toplega aromatičnega olja, ročno masažo s poudarkom na energetskih točkah in različne tehnike masaže z zeliščnimi snopki.

Masažni gibi s snopki so prijetni, sproščujoči in prilagojeni posamezniku, zato je ta tehnika nedvomno prava izbira za stranke z željo po eksotični masaži. Zelišča bodo odpravila marsikatero težavo in bolečino, po masaži z zeliščnimi snopki pa bo vaša koža mehka, gladka in sijoča, saj s snopki izvajamo tudi rahel mehanski piling. Vašo kožo bomo obogatili z naravnimi olji in zelišči, zmanjšali mišično napetost in izboljšali vsesplošno počutje, tako da boste pridobili več življenjske moči, sprostili svoje misli in duha.

Filipinska masaža s toplimi lava školjkami (50 min)


Je edinstvena in luksuzna sprostilna masaža s toplimi školjkami. Toplota v školjki se sprošča s pomočjo naravnega aktivatorja lave in morske vode, ki ju vstavimo v školjko. Masaža LAVA SHELL kombinira sprostilne tehnike glajenja, akupresurne točke, gnetenje in dreniranje, ki bodo s pomočjo toplih in gladkih školjk sprostili napetost v mišicah. Tako kot valovanje morja se spreminja tudi ritem masaže in moč pritiskov. Med segrevanjem se v školjki sproščajo kalcijevi ioni, ki kožo učvrstijo in regenerirajo. Popolna sprostilna masaža z izjemnim učinkom za nego kože. Z masažo LAVA SHELL boste zagotovo doživeli izjemno, novo in nenavadno izkušnjo!

Školjke, ki se uporabljajo pri masaži LAVA SHELL, se nabirajo ročno in so s posebnim postopkom obdelane za namen te luksuzne masaže. Ob sami masaži prihaja toplota iz notranjosti školjke, kjer se s pomočjo kalcijevih ionov ustvarja naraven kemični proces, ki sprošča energijo.

LAVA je mešanica mineralov in alg s slanico in eteričnimi olji. Ko se vse te snovi združijo v notranjosti školjčne lupine, ustvarjajo kemijsko reakcijo, ki povzroča toploto. Zaradi reakcije školjka prične oddajati toploto in minerale, kar pomaga pri naravnem procesu ohranjanja kože. Koži se tako skozi celoten postopek vrača prožnost in zdrav videz.

Masaža Hot Stone (50 min)


Z vročimi kamni močno povečamo prekrvavitev telesa in vseh organov, kar celice celotnega telesa spodbudi k delovanju. Znano je, da se s povečanjem pretoka krvi skozi kožo, ledvice in jetra pospeši tudi prečiščevanje oziroma razstrupljanje telesa. Masaža s kamni je kot vaskularna gimnastika, ki človeka privede do samoozdravitve.

Medena masaža


Med je že stoletja znan po svojih hranljivih in zdravju prijaznih učinkovinah. Nepogrešljiv je pri lepotnih ritualih, predvsem pri negi kože, las in nohtov. Med hrani, vlaži in mehča kožo, pospešuje celjenje ran in spodbuja obnavljanje celic. Medena masaža kožo poživi, gladi, oblikuje nepravilnosti na koži in jo naredi mehko, čvrsto ter svilnato na otip. Priporočamo jo vsem, ki potrebujejo sprostitev in si hkrati želijo drugačnosti. Najprimernejša je za utrujeno, oslabljeno, neelastično, slabo prekrvavljeno, suho in občutljivo kožo.

Kokosova masaža (60 min)

Masaža s kokosovim oljem je izredno blagodejna za telo, saj kokosovo olje ni le učinkovito vlažilno sredstvo za kožo, temveč tudi dragocen vir mineralov, ki pripomorejo k boljšemu zdravju. Uporablja se tudi pri zdravljenju različnih kožnih bolezni, kot sta dermatitis in ekcem. Kokosovo olje daje koži izjemno svežino in mehkobo, zato je primerno tudi za nosečnice. Vonj kokosa nas popelje v izgubljen tropski raj.

Masaža JING JANG (60 min)

  • Čista ekstaza za dobro počutje in razbremenitev vsakodnevnega stresa.
  • Masaža s toplim oljem jing jang kožo naredi voljno in sijočo.

Masaža z aromatičnimi olji (50 min)

Klasična masaža, kjer se namesto olja oziroma kreme uporabljajo eterična olja, ki delujejo na fizični, psihični, emocionalni in duhovni ravni. Prav tako se lahko uporabljajo različna masla ali balzami z aroma učinkom. Aroma masaža je izjemno doživetje, ki vam povrne izgubljeno energijsko ravnotežje, odpravlja napetost ter usklajuje telo in duha. Deluje globinsko in posledično pospešuje obnovo tkiva. Eterična olja telo čistijo preko limfnega sistema, sproščajo fizično in psihično napetost ter pomagajo uravnotežiti misli. Hkrati spodbujajo cirkulacijo, pospešujejo razstrupljanje telesa, prebujajo zaspale spominske centre, sprožajo poželenje, odpravljajo blokade, izboljšujejo razpoloženje in sproščajo napetost v mišicah. Masaža je priporočljiva za osebe, ki imajo težave s sproščanjem, nespečnostjo in stresom.

Antistresna masaža (50 min)

Če vas mučita stres in tesnoba, potem je ta masaža za vas najprimernejša, saj vas bo pomirila, sprostila in napolnila z novo energijo. Masaža se začne z nežnim masiranjem obraza oziroma s stimulacijo sprostitvenih točk. Pomembno je, da se pri masaži popolnoma sprostimo, zato je začetek pri glavi eden najboljših in najhitrejših načinov, da se umirimo in uživamo v nadaljnjih masažnih gibih, ki so čez celotno masažo harmonični in se izvajajo v počasnem ritmu. Da je učinek antistresne masaže popoln, olju dodamo še nežne arome po vaši izbiri. Če pa boste imeli z izbiro vonjave težave, vam bomo pri odločitvi svetovali mi in aromo prilagodili glede na vrsto težave (nespečnost, psihične težave,…).

Anticelulitna masaža (30 min)

Celulit je problem vezivnega tkiva, mikrocirkulacije in limfnega obtoka. Če želimo preprečiti izgubo elastičnosti kože ter pojavljanje krčnih žil in popokanih kapilar, se moramo v boj proti celulitu podati dovolj zgodaj. Anticelulitna masaža je podobna klasični masaži, vendar se pri njej osredotočimo na tiste dele telesa, kjer se kopiči celulit (stegna, trebuh, zadnjica). Z uporabo anticelulitnih krem pri masaži pospešimo razgradnjo celulitnih oblog, povečamo cirkulacijo krvi in učvrstimo tkivo.

Klasična masaža (60 min)

Masaža je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja, ki sprošča celo telo in duha. Ker za masažo uporabljamo olja najvišje kakovosti, na koži dosežemo tudi kozmetični učinek. Vrednost masaže je tudi v neposrednem človeškem dotiku. Učinkuje na človekovo zdravje, tako da izboljšuje krvni obtok, sprošča mišice, spodbuja prebavo in s stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi. Z masažo odpravimo ali omilimo morebitne bolečine v mišicah, sklepih ali vezivnem tkivu. Masaža deluje pozitivno na psihično moč človeka. Telo se hitreje regenerira in odpadne snovi se lažje izločajo iz telesa. Je odličen pripomoček pri hujšanju in odpravi celulita. Koža je po masaži voljna, elastična in odporna proti zunanjim vplivom. Mišicam povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, otekline se zmanjšajo, prag bolečine se zviša, bolečine pa izginejo že po eni ali nekaj masažah. Masaža odpravlja stres in napetost ter posledično tudi nespečnost. Je ena najstarejših naravnih metod za izboljšanje človeških sposobnosti.

Delna masaža – hrbet (30min)

Športna masaža (50 min)

Športna masaža je pojem , ki označuje izvajanje različnih masažnih tehnik pred, med in po telesni dejavnosti. Masaža pred telesno dejavnostjo preprečuje poškodbe in pomaga pri ogrevanju. Pospešuje krvni obtok, znižuje mišično napetost in sprošča mišična tkiva. Med športno aktivnostjo se z masažo po navadi odpravlja manjše težave. Pogosto to masažno tehniko združujemo z ohlajanjem določenih delov telesa. Masaža pomaga zmanjševati otekline po mikropoškodbah, sprosti utrujene in zategle mišice, pomaga vzdrževati raztegljivost mišic, pospešuje odpravljanje mlečne kisline ter znižuje pogostost pojavljanja krčev.

Masaža obraza, vratu in dekolteja (30 min)

Moderen način življenja nam nalaga vedno nove obveznosti in prinaša izzive, ki jih moramo obvladovati. Tudi s pomočjo masaže si lahko naberemo novih moči in pridobimo zaloge telesne energije. Posebna kombinacija masaže obraza, vratu in glave ter stimulacija sprostitvenih točk nas pomirita, pomagata pregnati utrujenost in odpravljata napetost. Namen masaže je izboljšati splošno stanje kože, saj z njo pospešimo prekrvavitev. Koža na obrazu posledično dobi več kisika in hrane, napete vratne mišice se sprostijo, blagodejni masažni dotik pa nas pomiri.